Pale Ale

Historie til Pale Ale

Pale Ale var opprinnelig engelskmennenes øl. Pale betyr lys og ale betyr øl . “Lyst øl”. Det var deres hverdagsøl. Amerikanerne har imidlertid tatt denne ølstilen til sitt hjerte, og “amerikanisert” den. Når amerkanerne “amerikaniserer” så blir det “Bigger and Bolder”. Typisk noe mer karamellmalt – som gir ølet en fyldigere kropp, kanskje mer alkohol – og alltid rikelig med amerikanske høyaromatiske humletyper som gir masse frukt i nese og munn.

Vår Pale Ale

Vi har her laget en Amerikansk Pale Ale (APA) med mye karamellmalt, og rikelig med amerikanske humletyper. Vi har gitt det en balansert bitterhet, og en god fylde for å balansere med bitterheten. Vi har aromaer av sitrus og tropiske frukter.
Den lave alkohol gjør dette til en virkelig forfriskende og lettdrikkende øl, noe som gjør den til en av To Tårn sine mest populære øl.

Bruk av Pale Ale

Med den tydelige – men balanserte – bitterheten som Pale Ale ofte har, er dette et øl som passer godt til lyst kjøtt. Men også til fet fisk (laks og ørret).
Ikke overraskende – er den kanskje aller, aller best – helt, helt alene – når du har gjort deg fortjent til noe godt i glasset!

Bestilling av Pale Ale

EPD: 4123352
EAN: 7090030310029
Vinmonopolet: Ingen
Asko: Ja
Vinhuset: Nei
Direkte: Ja

DE BESTE, DE LOJALE, DE KVALITETSBEVISSTE

VÅRE SUPRE KUNDER

Her er en mix av ulike steder hvor du kan finne våre produkter...
LA OSS HØRE FRA DEG

KONTAKT OSS

Om du har noe på hjertet - la oss gjerne høre fra deg. Vi skal prøve å hjelpe deg så godt som vi kan!

Besøksadresse:

Osloveien 45
7018 Trondheim

Postadresse:

Norsk Øl
Postboks 42, Vindern
0319 Oslo

Telefon:

+47 484 07 831

E-post:

admin@norwegianbeer.com

Åpningstider:

Etter avtale